طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه کیک اسفنجی

 

 


مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی
تخم مرغ 4 عدد
آرد 1 و 2/1 فنجان یا 180 گرم
شکر 4/3 فنجان + 4/1 فنجان، مجموعا 150 گرم
شیر 5 قاشق غذاخوری
روغن 5 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری
نمک 4/1 قاشق چایخوری
اولین نکته گرم کردن فر می باشد 
در ابتدا آرد و بکینگ پودر و نمک رو باهم الک نمایید .
باید سفیده و زرده از هم نمایید بهتر است تخم مرغ ها به دمای محیط رسیده باشند .
زرده ها رو حدود یک دقیقه با دور تند بزنید تا کف کنه. حالا وانیل و 4/3 فنجان شکر رو بهش اضافهنمایید و اونقدر بزنید تا رنگش کرم روشن شود. بعد هم روغن و شیر رو اضافه کنید و به مدت یک دقیقه ای بزنید. در این مرحله مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک رو که مخلوط کرده بودید کم کم به مایع اضافه کنید. این کار را در سه مرحله انجام دهید .
سفیده ها رو در ظرفی جدا گونه با دور تند همزن بزنید تا کاملا پف کرد و سفید رنگ شود . و سپس یک قاشق از شکر رو هم به سفیده اضافه کنید و باز یکی دو دقیقه بزنین تا رنگش براق بشود .
سفیده رو روی مایع قبلی میریزیم و به آرومی با قاشق( ترجیحا فلزی نباشه) به یک سمت هم میزنیم. این مرحله از کار را به ارامی انجام دهید
کف قالب 25 سانتی رو چرب نمایید و مایع را در همه جای قالب پخش کنید
در فر در دمای 170-180 درجه سانتی گراد مدت یک ربع تا بیست دقیقه بپزد