نگهداری از شیرینی تر

نگهداری از شیرینی تر

نگهداری از شیرینی تر

شیرینی تر به علت رطوبتی که دارد باعث می شود سریع خراب شود برای همین توصیه می شودبعد از مصرف ان را در یخچال قرار دهید

و در ترکیب آن‌ها از تخم‌مرغ و خامه استفاده می‌شود. با توجه به اینکه سطح آلودگی میکروبی در تخم‌مرغ و خامه بالاست، شیرینی‌تر باید هرچه سریع‌تر مصرف شود.
اگر قسمتی از کیک معمولی را خورده‌اید و بقیه‌ی آن را می‌خواهید نگهداری کنید یک تکه نان را آب بزنید و روی کیک قرار دهید؛ و آن را در جعبه بگذارید و در یخچال قرار دهید. رطوبت نان سبب می‌شود کیک تازه بماند. در صورتی که کیک شما میوه‌ای است چند قاچ سیب کنار آن بگذارید و داخل یخچال قرار دهید.
کیک خامه‌ای را داخل جعبه‌ی کیک قرار دهید سپس جعبه را داخل کیسه پلاستیک گذاشته در آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید. کیک خامه‌ای درون فریزر نیز تازه می‌ماند
شیرینی‌ها را در ظرف پلاستیکی کنار هم چیده و درب آن را بسته در فریزر نگهداری کنید