نکاتی مهم برای تهیه شیرینی عید

نکاتی مهم برای تهیه شیرینی عید

نکاتی مهم برای تهیه شیرینی عید

 

 


برای پخت شیرینی با مقدار زیاد باید درجه حرارت فر خود را در دمای متوسط قرار دهید
اما برای پخت شیرینی کوچک می توانید حرارت فر را بالا برید
اگر روی شیرنی شما پخته اما داخل ان خام است روی شیرینی خود چند لایه فویل قرار دهید تا داخل ان پخته شود
از مواد مرغوب برای پخت شیرینی خود استفاده نمایید
سفید تخم مرغ خود را برای پخت شیرینی به خوبی بزنید و سپس در هوا ازاد مقداری نگه داری نمایید زیرا که سبب پف کردن شیرینی شما می شود
برای این که تخم مرغ شما به خوبی زده شود قبل از زدن ان ان را از یخچال خارج نمایید تا به دمای محیط برسد
در فر را قبل از این که سه چهارم از زمان پخت گذسته ، باز نکنید؛ چون پف کیک از بین می رود .
از نشانه ی کاملا پخته شدن کیک، این است که روی آن طلایی شده باشد و خوب پف کرده باشد و تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.
برای تهیه شیرینی عید سلیقه و دقت به خرج دهید زیرا علاوه بر مزه ظاهر ان نیز مهم است
و قبل از هر چیز یک بار دستور تیه کیک و شیرنی را با دقت بخوانید تا اشتباهی در کار نباشد